Pop up -myymälä

Taidesäätiö Merita osti vuoden 2011 lopulla Nordea Pankki Suomi Oyj:ltä kokoelman taideteoksia, joista säätiö myy osan lähivuosina. Tätä tarkoitusta varten Taidesäätiö on avannut Helsingin Vallilaan Pop up -myymälän osoitteeseen Aleksis Kiven katu 3-5 (Nordean pääsisäänkäynnistä muutama metri vasemmalle, katutasossa).

Jokaisella myyntikerralla myynnissä on noin 300 teosta, joiden hinnat liikkuvat muutaman kymmenen euron ja noin tuhannen euron välillä. Teoksia ei voi varata etukäteen. Maksu tapahtuu maksu- ja luottokorteilla. Teokset tulee myös kuljettaa saman tien pois myymälätilasta, sillä Taidesäätiö Merita ei pysty järjestämään niille säilytystä tai kuljetusta.

Ajankohtaiset tiedot Pop upeista löydät Taidesäätiön sivuilta FACEBOOKISTA!

 

Syksyllä 2014 Pop up on avoinna Vallilassa vielä yhtenä myyntijaksona:

3.12. klo 12-18
4.12. klo 12-18
5.12. klo 12-17

 

 

Tervetuloa taideostoksille!

 

Taidesäätiö järjestää myös erityismyyntitapahtumia.

Lokakuussa 2014 järjestimme Kaapelitehtaan Puristamossa Superpopin, jossa oli myynnissä yli neljäsataa taideteosta, mm. isoja maalauksia, ryijyjä sekä veistoksia.

Syyskuussa 2013 järjestimme Rautatalolla Helsingissä Ryijybasaarin, jossa myytiin useita kymmeniä ryijyjä nimekkäiltä suomalaisilta tekstiilitaiteilijoilta. Mukana oli teoksia mm. Timo Sarpanevalta, Uhra Simberg-Ehrströmiltä, Eva Renvallilta, Eija Rasinmäeltä, Päikki Prihalta, ja Irma Kukkasjärveltä.

Lisäksi järjestimme marraskuussa 2013 Pop up -myynnin Rovaniemellä!

Toteutus: Sitebuilders Finland Oy