Pop up -myymälä

Taidesäätiö Merita osti vuoden 2011 lopulla Nordea Pankki Suomi Oyj:ltä kokoelman taideteoksia, joista säätiö tulee lähivuosina myymään osan. Tätä tarkoitusta varten Taidesäätiö on avannut Helsingin Vallilaan Pop up -myymälän osoitteeseen Aleksis Kiven katu 3-5 (Nordean pääsisäänkäynnistä muutama metri vasemmalle, katutasossa).

Jokaisella myyntikerralla myynnissä on noin 300 teosta, joiden hinnat liikkuvat muutaman kymmenen euron ja noin tuhannen euron välillä. Teoksia ei voi varata etukäteen. Maksu tapahtuu maksu- ja luottokorteilla. Teokset tulee myös kuljettaa saman tien pois myymälätilasta, sillä Taidesäätiö Merita ei pysty järjestämään niille säilytystä tai kuljetusta. Lisätietoja myymälästä myös Facebookissa!

Keväällä 2014 olemme avoinna vielä seuraavasti:

3.5. klo 11-14
6.5. klo 12-17

Alkuvuodesta Galleriaoppaassa mainostettua Rautatalon Pop up -myyntiä ei valitettavasti pystytä järjestämään lauantaina 12.4. Vallilan Pop up -myymälän suuren suosion takia. Sen sijaan pidämme Vallilassa

KESÄKUHINAT 4.6. klo 12-18 ja 7.6. klo 11-14! Lisätietoja lähempänä!

 

Tervetuloa taideostoksille!

 

Taidesäätiö järjestää myös erityismyyntitapahtumia. Syyskuussa 2013 järjestimme Rautatalolla Helsingissä Ryijybasaarin, jossa myytiin useita kymmeniä ryijyjä nimekkäiltä suomalaisilta tekstiilitaiteilijoilta. Mukana oli teoksia mm. Timo Sarpanevalta, Uhra Simberg-Ehrströmiltä, Eva Renvallilta, Eija Rasinmäeltä, Päikki Prihalta, ja Irma Kukkasjärveltä. Lisäksi järjestimme marraskuussa 2013 Pop up -myynnin Rovaniemellä!

Taidesäätiö Merita myi lauantaina 9.11. Rovaniemellä taideteoksia, jotka olivat aiemmin olleet esillä Nordean Lapin alueen konttoreiden asiakastiloissa ja työhuoneissa.  

Toteutus: Sitebuilders Finland Oy