Pop up -myymälä

Taidesäätiö Merita osti vuoden 2011 lopulla Nordea Pankki Suomi Oyj:ltä kokoelman taideteoksia, joista säätiö myy osan. Tätä tarkoitusta varten Taidesäätiö on avannut Helsingin Vallilaan Pop up -myymälän osoitteeseen Aleksis Kiven katu 3-5 (Nordean pääsisäänkäynnistä muutama metri vasemmalle, katutasossa).

Jokaisella myyntikerralla myynnissä on noin 300 teosta, joiden hinnat liikkuvat muutaman kymmenen euron ja noin tuhannen euron välillä. Teoksia ei voi varata etukäteen. Maksu tapahtuu maksu- ja luottokorteilla. Teokset tulee myös kuljettaa saman tien pois myymälätilasta, sillä Taidesäätiö Merita ei pysty järjestämään niille säilytystä tai kuljetusta.

Ajankohtaiset tiedot Pop upeista löydät Taidesäätiön sivuilta FACEBOOKISTA!

Kevään 2015 suurin ponnistuksemme on 25.4. järjestettävä SUPERPOP (klo 10-16, Rautatalo, Keskuskatu 3, Hki, Stockmannia vastapäätä). Myynnissä paljon hyväkuntoisia maalauksia, kehystettyä grafiikkaa, pienoisveistoksia sekä erä ryijyjä. Lisäksi myydään muutamia suurempia maalauksia ja veistoksia - kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan valikoimaan! 

HUOM! Taiteen myyntiprojektimme lähestyy loppuaan, ja tätä myöten myös Pop up -myymälä sulkeutuu kevään 2015 myyntikauden jälkeen. Olemme avoinna Vallillassa vielä seuraavat myyntijaksot (muutokset mahdollisia):

21.5. klo 12-18 ja 23.5. klo 11-14
10.6. klo 12-18

Tervetuloa taideostoksille!

 

Taidesäätiö järjestää myös erityismyyntitapahtumia.

Lokakuussa 2014 järjestimme Kaapelitehtaan Puristamossa Superpopin, jossa oli myynnissä yli neljäsataa taideteosta, mm. isoja maalauksia, ryijyjä sekä veistoksia.

Syyskuussa 2013 järjestimme Rautatalolla Helsingissä Ryijybasaarin, jossa myytiin useita kymmeniä ryijyjä nimekkäiltä suomalaisilta tekstiilitaiteilijoilta. Mukana oli teoksia mm. Timo Sarpanevalta, Uhra Simberg-Ehrströmiltä, Eva Renvallilta, Eija Rasinmäeltä, Päikki Prihalta, ja Irma Kukkasjärveltä.

Lisäksi järjestimme marraskuussa 2013 Pop up -myynnin Rovaniemellä!

Toteutus: Sitebuilders Finland Oy