Oscar Kleineh: Merimaisema (1880-luku). Kuva: Museokuva Matti Huuhka & Co
Santeri Salokivi: Tyttöjä rannalla (1916). Kuva: Museokuva Matti Huuhka & Co.

Näyttelyt

 

Vanhan pankkisalin näyttely, Aleksanterinkatu 36 B

Taidesäätiö Merita sr:n kokoelman teoksiin on mahdollista tutustua opastetulla kiertokäynnillä Vanhaan pankkisaliin, jota järjestetään ryhmille tilauksesta.

Vuoden 2020 Vanhan pankkisalin näyttelyssä on esillä Vanhan pankkisalin näyttelyssä on esillä valikoituja helmiä Taidesäätiö Meritan kokoelmista. Teoksia on mm. Eero Järnefeltiltä, Victor Westerholmilta ja Oscar Kleinehilta. Mukana ovat myös Suomen taiteen kultakauden hieman tuntemattomammat suuruudet Albert Lindfors ja August Uotila. Näyttely on koottu juhlistamaan Nordean 200-vuotisjuhlavuotta.

 

Näyttely on esillä Nordean Vanhassa Pankkisalissa 13.1.–18.12.2020 välisenä aikana. Ryhmäkäyntejä näyttelyyn voidaan järjestää maanantaista torstaihin klo 9-16 välisenä aikana kun tila on pankin edustuskäytöltä vapaa. Perjantaisin viimeinen aloitusaika on klo 15.

Opastettu kiertokäynti maksaa 25 euroa / henkilö, minimiveloitus kuitenkin 300 euroa. Ryhmän koko 1-60 henkilöä. Kiertokäynti kestää noin tunnin ja niitä järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Huom! Tilaan ei ole esteetöntä päästyä.

 

HUOM! Nordean koronarajoitusten vuoksi ryhmäkäyntejä ei ole tällä hetkellä mahdollista järjestää. Ilmoitamme heti, kun tilanne muuttuu.

 

Toteutus: Sitebuilders Finland Oy